Zaterdag 12 mei

Vanmiddag vanuit Lebbeke Baasrodestraat naar Berlare gestapt. Om 14u vertrokken en rond 18u30 aangekomen. Even buiten Wieze kwam ik Annelies en Greet tegen (met de auto), die verbaasd waren om mij daar helemaal alleen en te voet aan te treffen.

Zondag 20 mei

Vanmorgen om 6u30 uit de veren. Na een kort maar stevig ontbijt de wandelschoenen aangetrokken en via de fietsknooppunten naar Overmere Donk gestapt. Een trip van ongeveer 25 km langs rustige, groene wegen. Heerlijk als het weer wat meezit. ’s Middags goed gegeten in een gezellig Chinees restaurant.

Zaterdag 9 juni

Vanmorgen bliezen we verzamelen in Teater De Minne om het decor voor onze jeugdproductie op te bouwen. Na een voormiddag timmeren en boren (onder deskundige leiding uiteraard) te voet naar huis. In De Minne weten ze stilaan dat we ons aan het voorbereiden zijn voor het wandelevenement van het jaar! Ik neem me voor om vanaf nu in de loop van de week een korte wandeling van 10 km en tijdens het weekend een langere tocht van 25-30 km mee te pikken.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.