De groene lus rond Opwijk aangevat onder een (eerste )loden zonnetje. Afstand is 22 km. Met muziek in de oren en genoeg drank slaag ik in mijn opzet ! Met het leuke idee dat ik ’s avonds in Malderen bij de Chinees kan gaan smullen met de familie. ‘Schone’broer Hein is er ook en vertrekt vandaar ’s nachts nog te voet naar huis in Lebbeke. Hij vraagt of ik niet meega.. Halloo ?… ik heb net 21 km achter de kiezen! Toch kan ik het niet over mijn hart krijgen om de sukkelaar alleen huiswaarts te laten keren. Ik geef toe: nog 8 km extra zonder aangepast schoeisel. Maar ja,voor ’t goede doel… Onze jongste kadee Robbe stapt mee, hij vindt dit spannend.Toffe trip. Zo voelen we al eens hoe ’t ’s nachts zal zijn. 0.45u thuis.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.