Ik wist dat ik vandaag een koninginenrit zou ‘rijden’. De mountainbikeroute rond Lokeren gedaan +-40,5km. Een eerste grote test. Vertrokken om 13.20u, aangekomen om 20.45u. De laatste kilometers waren ‘dodelijk’,heb er enkele kilometers extra door gemaald wegens verkeerde bewijzering.Totaal 43,630 km. Schone streek maar lange,rechte banen. Een supporter langs de baan stapt van de fiets en applaudiseert. Leuk! Terwijl iedereen in Lokeren op een zaterdagavond in uitgaanskledij is loopt er een uitgeputte clochard in het centrum,ze verklaren me vermoedelijk een beetje gek. Toch zeer diep moeten gaan,vooral de laatste 5 kilometers.
De dag ervoor met het werk teambuilding in Ieper, daar ook 35 km gefietst met zware windstoten. Hangt precies nog in mijn kleren.Thuis gekomen bezoek van Hein en Krista.Hein vertrekt om 10u nog voor een deel van de milenniumroute,hij liever dan ik. Succes. Hij zal ’t wel halen, sterke gast. Na een nachtje slapen ben ik behoorlijk fris.Leuk om te constateren.

En de hel komt steeds dichterbij!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.