De wandelschoenen aangetrokken om in Bornem onze chip te halen. Uitstekend wandelweer: een leuk zomerzonnetje, niet te veel wind en vooral… geen regen. In Baasrode liepen we een tijdje langs de Schelde; daarna ging het via Branst en het fort van Bornem naar Bornem Centrum, waar de sfeer er al goed in zat. In Bornem een slaatje (onzen Dirk ne stevige spaghetti bolognaise) gegeten, kwestie van er stevig op te staan voor de terugreis. Dodentocht leeft duidelijk al in Bornem: mensen wensten ons veel moed en spraken ons onderweg spontaan aan. De ontvangst in de Sporthal, waar we de chip gingen afhalen, was hartelijk en tof, je merkt echt wel dat de organisatie van dit wandelevenement op wieltjes loopt. Naast onze eigen chip namen we ook de chip van nonkel Hein mee, die momenteel in zijn luie zetel in Italië ligt. Rond 14u vatten we de terugreis aan richting Lebbeke (uiteraard te voet, wat dacht je?). Onderweg nog efkes in de Cuytegemhoeve iets gedronken. Volgens de professionele stappenteller van Dirk (hij is echt op alles voorbereid) stapten we gisteren 40 km. Geen noemenswaardige fysieke problemen (afgezien van een storende blaar op Dirks linkerteen). Dus we hebben er goesting in.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.