We gaan de laatste week in voor de hel werkelijkheid wordt. Ik doe deze week geen (zware) inspanningen- mag ook niet van Els :p . Ik voel dat ze me voluit steunt en ik kan op haar rekenen tijdens de ganse tocht! Megabelangrijk! De sponsorlijst is lang en de centen die het zou opbrengen bij een geslaagde tocht stimuleren me enorm.Het totale bedrag aan sponsorgeld(mocht het me lukken) hou ik nog even geheim, maar het is heeel veeeel geld… Ik krijg elke dag wel bericht van een of andere supporter om ons moreel te steunen. Het weerbericht geeft 26┬░voor zaterdag! Het wordt zweten maar liever dat dan regen. Nonkel Hein staat nog in Zwitserland met een kapotte mobilhome- hopelijk is hij op tijd terug. Heb hem gebeld: dinsdag zou de wagen hersteld worden, hopelijk daarna huiswaarts. Hij kan wel (weliswaar moederziel alleen-Krista is al thuis met de kids) veel rusten, da’s ook het enige voordeel. Mocht iemand hem willen gaan opzoeken…hij zit in Airolo. Els en ik zaterdagnamiddag naar de Europese markt in St Niklaas getrokken. Veel lekkernijen gekocht en mijn buikje ’s avonds nog eens goe gevuld met zuiderse specialiteiten. Weer wat bijgekomen ­čÖü Misschien de laatste keer …?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.