Vastenvoettocht in Buggenhout: 25 km! De eerste serieuze test doe ik samen met spitsbroeders Jan en Hein. Eens kijken of mijnen teen het uithoudt. Toch met een beetje onzekerheid gestart. Onze ster-reporter Marc van Het Laatste Nieuws is ook aanwezig,maar niet voor ons…! Hein (met darmpken) en Jan(staat scherp!) zien het ook goed zitten. Stevig tempo, we laten ‘de kleintjes’ ver achter ons, ‘de lopers’ kunnen we nog niet volgen. Thuis om half 1,toch een ferme blijn (maar dat zijn we intussen wel gewend). Oeps…onzen Hein heeft precies wat last van heup.Mijn fysiek valt mee, maar ik sta duidelijk toch nog niet scherp -aan het gewicht moet nog veel gewerkt worden. Het is me duidelijk dat ik na augustus vorig jaar niet veel meer heb getraind. Jan popelt van ongeduld,dat belooft…
Ik beslis om half 1 dat ik zal meedoen! Heb ook al een idee voor mijn goed doel.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.