Al een weekje tocht van vandaag gepland.Ze gaven immers nog eens goed weer,weet je….;) Om 6 u 15 vertrokken voor (een deel van )de milleniumroute van 44,70 km in Lebbeke. Een test. Hoe ver zou ik geraken ? Gelukkig loopt de route achter de Blakkewei en kan ik in het donker direct aansluiten. Ik neem me voor naar huis te bellen als het niet meer lukt. Na 500 meter ver in Opstal :regen..verdorie! ’t blijkt gelukkig maar een verwittiging te zijn. O zo rustig op een zondagmorgen,zalig. Achtereenvolgens richting Baardegem,Moorsel,Wieze en Bellebroek. De eerste 20 km loopt alles gesmeerd. Vanaf km 21 krijg ik toch problemen met de lies en traditie bij mij…: de twee kleine teentjes. De kleine teen links wil solidair zijn met zijn overbuur rechts en besluit ook te ‘blijnen’. Tof, gasten! Om 11u breekt de zon wat door en op km 31 besluit ik te ‘phonen’ naar ‘home’. Ik ben intussen in Lebbeke en breng een bezoek aan Peter Leon in het Woonzorgcentrum. Els pikt me daar op. Toch afgezien, maar dat was vorig jaar deze tijd niet anders. Heb van augustus tot nu bitter weinig getraind. Weet wat me te doen staat.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.