Deze morgen via de post enerverend nieuws. Ben serieus opgeladen.Hoe reageer ik me best af ? Stappen dan maar ? Tip van Wouter: ‘Runkeeper’ is een schitterende app,gestuurd via GPS. Hoog tijd om dit te proberen en me af te reageren. Ik trek mijn stoute schoenen aan en vertrek zonder bestemming. Mijn adrenaline giert door mijn lijf en ik haal zonder problemen 6 km/uur. Mooi weer en een deel van Buggenhoutroute gedaan. Ik heb er 14,44 km door gemaald en ik kom zonder stress thuis met een fraai rapport : gemiddeld 5,8 km/uur. Adrenaline is een super iets: heb dat tijdens de dodentocht 2012 ook gemerkt wanneer ik bericht kreeg van de organisatie dat ik zogezegd gestopt was ( fout van de tracking). Een betere stimulans kan je niet hebben. Negatieve energie werkt ! Blij dat ik de oorzaak niet ben tegengekomen…

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.