Vandaag stippelde onze Jean een tocht uit langs de fietsknooppunten richting Waasmunster. Wederom prachtig lenteweer. In Baasrode laten we ons overzetten,enfin als de schipper goesting heeft. Schone wegen via Kalken en Hamme.
Waasmunster halen we niet,dus wordt het Hamme. Onze eega’s zijn het zo naderhand al gewoon om samen met de stappers te middagmalen( moeten ze ook nie koken, goe gezien). Afspraak in Hamme,de drie Goten. Na het eten keren we rechtsomkeer naar huis ( met de voetjes).In totaal 32 km. Tevreden, geen noemenswaardige last.
Ah ja, tussen haakjes kinesisten of masseuses die zich op 09 en 10 augustus kunnen en willen vrijmaken mogen zich altijd melden…. We zullen het kunnen gebruiken en onze eeuwige dankbaarheid heb je nu al!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.