Hein heeft een dagje Asse voorzien. Eén probleem : door zo vroeg te vertrekken is hij toch zijn papieren vergeten,zeker ? We stappen blind en na 800 m blijkt al dat we een afrit hebben gemist. Maar onzen techneut is op alles voorzien: via de GPS komen we er wel. Schitterend weer en dito streek! Maar zeer heuvelachtig zeg maar ‘berg’achtig! Er wordt gelachen en gezeverd,zo hoort het en gaan de kilometers voorbij. We passeren bij de hoeve van Kaat Tilley waar de schone dochters bezig zijn met de voorbereidingen van ‘Tribute to Kaat Tilley’. Els en Krista wachten ons op in Asse om uit te blazen (wij dan toch). De kinderen worden zot als even later twee ‘Thuis’-acteurs ( Louis en Mira?- ben nu zo geen volger) de brasserie binnenvallen. Op de foto natuurlijk! Totaal 24 km gedaan. Hopelijk verteer ik de bergskes goed… Volgende week starten we met wat reclame..en we zien wel waar we stranden.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.