De reacties en steunbetuigingen van vrienden, collega’s en kennissen komen binnen. Leuk dat zoveel mensen in deze crisistijd nog bereid zijn om centjes opzij te zetten voor Erkrido !
Ikzelf heb minder goed nieuws: al enkele dagen last van de liesstreek. Toch wat onzeker geworden en na een doktersbezoek blijkt dat ik een overbelasting heb aan de adductoren( ik wist ze tot nu begot niet liggen). Ik krijg ontstekingsremmers en afwachten, eventueel later echo. Rust zou moeten,zeker? En dat één week voor de grote tochten! Verdomme, ben zwaar teleurgesteld en onzeker. Mochten er kinesisten,ervaringsdeskundigen of tovernaars zijn die me raad kunnen geven, altijd welkom! Ik zit even in zak en as, maar we zien vrijdag wel waar we staan ? Elke avond coldpacks op de zwakke plek (moet wel zien dat er niets anders) afvriest.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.