Ik blijf sukkelen met mijn lies en heup en zie mijn deelname al in het water vallen! Ik zal er toch alles aan doen om toch te starten. Ik mag sedert eind mei geen grote tochten meer doen en moet rusten, maar een paar keer per week te voet naar het werk en terug moet nog kunnen. En dat lukt vrij aardig,maar ’t blijft echter peanuts tegen wat me te wachten staat. Ik schakel een versnelling hoger en ook mijn dokter schakelt zijn hulplijnen in: echo en RX van de heup en adductoren en doorsturen naar de ‘heup-ortho’. Het specilaistenverdict op 26/07:zwaardere ontstekingsremmers en een eventuele heupinfiltratie op 30/07 om toch pijnvrij te stappen. Mocht hij het ten stelligste afgeraden hebben had ik beslist niet te starten maar hij geeft me toch nog hoop. Dus doen maar.
Morgen 27/07 ga ik met grote broer onze chip afhalen, dan ist nog wat officiëler. De eerste serieuze uitdaging voor mij in 2 maanden. Jan heeft intussen stevig doorgetraind en ik ben zeer zeker dat hij het deze keer ook de eindmeet haalt! Hein zit in Portugal (met de mobilhome : ai-ai-denk aan verleden jaar in Zwitserland )!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.