De hel is er! Langs deze weg en in naam van ons alle drie willen we alle supporters en sponsors reeds van harte bedanken voor de morele en financiële steun. We zullen trachten jullie vertrouwen niet te beschamen en gaan er voor ! Ondanks de moeilijkheden met de heup start ik en we zien wel waar het eindigt… We hopen jullie vannacht, morgenvroeg,in de namiddag en ’s avonds te kunnen begroeten (als we niet te veel klaps hebben, da’s blijkbaar normaal…)! We maken ons nu al mentaal klaar en om 18u liggen we op ons matteken al aan de start! Merci, merci en nog eens merci voor de support!!
ps : Steun ook Daan Wauters die ook voor Erkrido stapt!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.