We (Jan, Hein, Bart en Dirk) hebben de wandelschoenen weer aangetrokken om in Bornem onze chip te halen. Uitstekend wandelweer: een leuk maar toch aardig stekend zomerzonnetje. In St. Amands de Schelde op, daarna ging het via Branst naar Bornem Centrum, waar de sfeer er al goed in zat. In Bornem een spaghettiken gegeten, kwestie van er stevig op te staan voor de terugreis. Dodentocht leeft duidelijk al in Bornem. “Hey mannen, ge zijt twee weken te vroeg”..De ontvangst in de Sporthal, waar we de chip gingen afhalen, was tof, je merkt echt wel dat de organisatie van dit wandelevenement op wieltjes loopt. Naast onze eigen chip namen we ook de chip van Tijs mee, die op dat moment in de Colruyt aan ’t zwoegen is. Rond 14u vatten enkelen nog een deel van de terugreis aan. Niet te veel forceren na de voorbije zware tochten.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.