Een nieuwe editie is begonnen. Vanaf begin mei ben ik aan een 3-maand trainingsschema begonnen. In december en januari vol goede moed elke dag naar ’t werk gestapt maar toch een beetje te gulzig geweest (zoals elk jaar…). vanaf begin februari last van knie en hiel( ook zoals vorig jaar). De hersencellen sterven blijkbaar ook een beetje af want ik leer er niet uit. Kinesist is mijn deel, maar ik heb winst. Op zaterdag stond 25 km op het programma. Om 7u15 laat ik mijn kroost en eega stilletjes achter en trek de Belse en Dendermondse velden in. In Belle was de Karl zijn oprit aan ’t wieden (met een gebroken pols dan nog!). Effe leuk gechat en een fotootje genomen. Hij wil wel eens een training mee stappen…onthouden.
Al bij al niet te veel last gehad van knie en hiel.
In de namiddag effe langs bij Kristien en Eric . Zoals altijd super onthaald ! Nog 55 dagen te gaan. Intussen bevestigde ook eva haar deelname. Straffe madam.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.