Vakantie in Portugal. Ik had me voor de reis voorgenomen om in de Algarve een ‘trainingske’ te doen. Slik…eens ik de hoogteverschillen had gezien stelde ik dit alsmaar uit, maar belofte maakte schuld. Heel vroeg in de morgen vertrek ik met Robbe vanuit onze BB voor een trip met stafkaart. De beenspieren worden danig op de proef gesteld. Robbe is wel in form, ik iets minder. We ontsnappen nog wat aan de hitte door zo vroeg te starten, maar al snel stijgt de temperatuur naar 29┬░. Onder de baan geen kat gezien, wel loslopende honden. Uiteindelijk 7 km gedaan, lijken er wel duidelijk meer… Spiertjes in de biel en dijen zien wel af.
En na de tocht een welverdiend uitgebreid ontbijt waardoor de calorietjes er terug zijn ­čÖü . Nog veel werk…

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.