Ik had nooit gedacht dat de naam die ik ooit koos voor de website nu ook letterlijk zou klinken. Nu stap ik het ECHT af. Om 11u50 vertrek ik vanuit Charleroi richting Biarritz. Ik hoop op voldoende beenruimte :). Afscheid nemen van Els en de kids. Een lastig moment en iedereen mag het weten. In Biarritz heb ik met 4 wildvreemden een taxirit versierd naar de voet van de Pyreneeën. Met als gevolg dat ik vanaf dag 0 mijn talen wat kan aanscherpen,benieuwd welke nationaliteiten ik in de taxi ontmoet. Stel je voor:een Trump-Amerikaan! Dan ben ik al gezegend.

One thought to “Met Ryanair naar Biarritz”

 • Hilde en dirk van Mulders

  Dag dirk !
  Je bent dus vertrokken !
  We proberen je de volgende weken te volgen én je op die manier toch ook te steunen door je af en toe eens een bericht te sturen !
  Succes dirk ! Groeten uit den opstal ! Dirk en hilde

  Beantwoorden

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.