Gearriveerd in St Jean. “Zen” van in Charleroi, toch raar om te zien hoe mensen druk zenuwachtig en gestrest kunnen doen om op een vliegtuig te kruipen om toch bij de eersten te zijn…. Ik heb expres gewacht tot de laatste om te boarden, no stress. Ik ben vast van plan om deze Zen-toestand te behouden. Taxirit met een Australier, twee duisters een Belg en een toffe Hollander. Geweldige ontvangst. Was leuk. In herberg ingecheckt en vanavond met 18 internationaal tafelen. Ik ben de enige Belg. En morgen fris op en D-day! Hopelijk is mijn knie ook goed uitgeslapen?

Dag voor D-day

3 thoughts to “Zaterdag 29 april

 • Jan

  Goed gestart, zie ik. Leuke bende met bovendien een toffe Hollander. Kan al niet meer stuk. Amuseer je maar, geniet van het moois onderweg en luister naar de stilte. Het ga je goed, broertje.

  Beantwoorden
 • Els

  Dju, duurt wel lang. Ok ok, ge ging uwen tijd nemen, ik weet het. Maar toch, zeker nu ik al gans de dag het weer in ’t oog heb, en er zeker van ben dat ge in de regen loopt, of misschien wel in de sneeuw. Maar het wordt de volgende dagen echt beter, dus ga ik ervan uit dat het slechtste gepasseerd is. Wacht met spanning op verlossend berichtje. Dikke kus

  Beantwoorden
 • Toon Bourgeois

  Voila begin is al goed. 590 km is niet min.Me voorgenomen om hier dagelijks te komen lezen.Hou je ook op de hoogte van club.vandaag ok de mauve en de kwekkers n drawke. Zou het toch nog…..

  Beantwoorden

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.