Ik ontmoette Father joyfull, een Amerikaanse pelgrim die de camino zeer bewust en authentiek doet …op blote voeten! Scherpe rotsen,grindpaden, modderige stromen zijn ook zijn deel. Zijn budget is beperkt tot 100 euro.Dit is de ware echte pelgrim! Immens respect en bewondering voor hem en zijn geloof als ik ons soms volledig gepakt zie stappen als ‘toeristen’. 

 

Father Joyfull met zijn steun en toeverlaat Marijn

2 thoughts to “Op blote voeten!!!

 • Anoniem

  Hi Dirk, jij slaapt nu waarschijnlijk ­čÖé maar ik lees je morgen dan wel
  ik vroeg mij af; heb je dan een plannetje met al de herbergen van de camino met info van hoever ze nog zijn? wat ze kosten etc.. of heb je dat op voorhand online kunnen voorbereiden? Ook kwestie van budget dat je moet meenemen in cash bvb. Veel courage en stilteplezier!

  Beantwoorden
  • Dirk Lissens

   Hey, voorbereiding is wel belangrijk . Ik heb idd een plannetje (michelingidsje).
   Reken ongeveer op 25 euro/dag . Je kan natuurlijk altijd meer uitgeven(hotels, hostels..). Altijd wordt er cash betaald- geen creditcards. Je kan wel afhalen uit de muur. Als je meer info/ervaringen wil ben ik later altijd bereid te geven. No
   problemo!!

   Beantwoorden

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.