We worden hier om 4u16 op onze kamer wakker gemaakt door 3 jonge gasten (1 van Québec en 2 Portugezen) die het fantastische idee hebben om op deze mooie dag nu al te gaan genieten van de mooie natuur. T is pikdonker buiten maar dat weten ze waarschijnlijk nog nie????. Dienen van boven mij is er ook bij. Ik vond het van gisteren al ne speciale …Voel me niet boos (helpt toch niet!) alleen voel ik plaatsvervangende schaamte. Het duurt dan ook nog meer dan een half  uur eer ze weg zijn! Geroefel in plastieken zakken, schijnen met zaklamp in de ogen, met deuren slaan, babbelen… Respectloos voor kamergenoten! En nog zo jong, wat moet daar van komen? Enkele kamergenoten zuchten luidop en draaien zich nors om in hun slaapzak. Moesten ogen nu kunnen doden! Ik moet er wel wat om glimlachen. Ik neem mijn blog en begin met ne smile te tokkelen. Schrijf het van je af, is ook een manier????. In de “echte wereld” maak je hiervoor ambras, hier laat je dat over je heen gaan.” Always look at the bright side of life” zoals de mannen van Monty Python het zo mooi zongen. Ik hoop stilletjes wel dat ze in het donker hunne weg verliezen????. De kamer was overigens deze nacht SUPER, geen ronkers(behalve misschien een vlieg). Er was wel een bij die regelmatig de wind van achter had, soms windkracht 10????. Gisterenavond goed gelachen. Behalve dan die rare ego-Portugees boven mij. Gisterenavond vlak voor het slapengaan komt een oudere Fransman buiten en ziet dat al zijn kleren van de wasdraad verdwenen zijn. In paniek roept hij de baas van ’t kot. “Mes vetements, mes vetements!!”  Met de baas van ’t kot begint hij de kamers af te gaan. Bleek dat een meisje in onze kamer dacht dat ze de kleren van haar vriend  had genomen en ze had deze weggestopt in haar rugzak. We zagen die fransman morgen al in zijnen bloten vertrekken????????. Hilariteit, de Fransman kon er toch goe mee lachen. Het meisje was oo zo gegeneerd. Binnen een uur vertrek voor een tocht van 29 km. Hopelijk verteer ik het goed. En nu ik toch wakker ben: aan alle moeders een fantastisch rustige Moederdag gewenst, in de eerste plaats aan mijn liefste Els en mijn moeders. ❤️.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.