Moedig ons aan en schrijf een berichtje in ons gastenboek!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
100 berichten.
Lieve De Cock
Dag Dirk, om je voorbereiding van dit weekend al een beetje aan te moedigen. Ik sponsor sowieso startgeld en leg nog eens extra per gestapte kilometer erbij. Dus ga voor de volle pot. Ik zal spijtig genoeg niet thuis zijn om dit te controleren maar ik kijk uit naar een foto aan de aankomst.
Geertje en Hendrik
Gisteren heb ik eindelijk de tijd gevonden eens uitgebreid een kijkje te nemen je website n.a.v. je deelname aan de dodentocht. Knap en ja hoor echt goed bezig. Zo gedreven !! Maar ja als je iet of wat resultaat wilt behalen moet je dat ook doen. En โ€ฆ Hendrik en ik geloven in jou ! wij zijn zeker dat jij de eindstreep zal behalen en duimen voor jou. Groetjes en dikke knuffel.
Anja
Beste Dirk, Ik ben een collega van uw vrouwtje. Ik vind het een fantastisch initiatief en wil je graag sponseren. Je gaat het wel kunnen he. Succes
Babs
Dag Jan en Dirk! Ik sponsor! Ik ga zelf niet meestappen dit jaar omdat ik ga trainen voor ne marathon eind september:) je gaat dat zeker uitstappen dus zie dat ik u geld mag geven he. Maar ik kom uiteraard supporteren, de vriend van mijn zus stapt ook voor de eerste keer mee en dat wil ik niet missen. Train ze! x en succes!
Ghis Vermeiren
Proficiat voor de aangegane deal en veel succes! Misschien zie ik je wel langs het parcours lopen, wandelen, slenteren,โ€ฆ.. en terug lopen. Ghis Vermeiren
Caroline Roels
Beste Dirk, Supervriendelijk dat je dit doet voor ons werk!!! Ik wens je nog veel succes bij de verdere voorbereiding en natuurlijk veel goede moed en goeie benen tijdens de tocht zelf! Toi toi toi!
Tante Leona
Beste trainende Dirk, Ik wens je pezige benen, goeie schoenen , volharding, straffe supporters en vooral succes! Dit tot meerder eer en glorie van het project waar je zo wil voor lijden. Moge Els je eeuwig dankbaar zijn! Met oprechte interesse,
Hilde en Erik
Hoi hoi kozzeken Dirk, Prachtinitiatief ! Wij willen graag steunen Go go go ! Succes ! Hilde en Erik
Bart Biesemans
Ik heb dit vorig jaar ook gedaan, toen voor de kleuterschool van Opdorp. Een geweldige ervaring, maar het doet verdomme zeer. Dekselse midlife, of hoe zot zijn toch zeer kan doen. Als je zelf geen volgers hebt en ik voor jullie iets kan betekenen, moeten we dat maar afspreken. Mits een telefoontje wil ik gerust kleren, eten, drank, โ€ฆ brengen op elk uur van de nacht/dag. Veel succes, veel doorzettingsvermogen en blijf je goed voorbereiden.
Geert Hermans
Ik wens je heel veel succes. Ik kom je ongetwijfeld tegen tijdens de tocht ...
Bea en Jan
we wensen je veel succes met de voorbereidingen op de dodentocht ... Een dansje placeren op Buggenhout kleurt is al een kleine voorproefje!
Kozzen Peter
Zal ik al een bedje reserveren bij tante Marcella? Van hier naar Samaran lijkt me ook een leuk oefentochtje ;o) Veel succes!
Hilde Biesemans
Train nog maar ne goeie gank aan zoda ge veel centjes voor het Revalidatiecentrum bijeen krijgt!
Lieve en Wim
Amai, een dikke chapeau, zowel voor de drie wannabees die denken dat ze nog twintig jaar zijn, als nog een extra hoed af voor die ene midlifer die er daarenboven ook nog in slaagt om een eerste-klas promotiecampagne op te zetten met eigen website, mailing enz! Ik ben zwaar onder de indruk.
Geert de nil
Amaai, Zot zijn doet geen zeer zeggen ze bij ons. โ€™t Zal wel dus wel loslopen, zeker met deze 2 straffe mannen erbij!
Willy Tielemans
Elk jaar zie ik 'een beetje zotten' voorbijstrompelen, richting Bornem. Dit jaar zal ik echt supporteren, speciaal voor jullie. 'Een beetje zot' ? Misschien, maar wel voor een mooi doel. Wij sponseren voor 0.5โ‚ฌ/km, en houden dus โ‚ฌ 50 klaar.
kozzeken Peter en Petra
hartverwarmend initiatief, genoten van de oefen-tocht verslagen! Wij staan alleszins achter jullie!
Lucienne Cassimon
Zot zijn doet geen zeer, maar in dit geval wel! Toch al proficiat om het aan te durven en u mag op mij rekenen. Ik kom u aanmoedigen op de Capelderij in Opdorp.
Jan Van Weyenbergh
Dirk en co, knap initiatief. Moedig en nog leuk dat jullie dit voor het goede doel willen doen. Alvast bedankt in naam van allen hier in het revalidatiecentrum. Wij sporen zo veel mogelijk mensen aan om jullie te steunen. Jan
Familie De Cock
Wij sponsoren alvast de kleinsten met 1euro per 10 km, stel ons nu niet teleur. Hop, hop, hop Dirksken aan de top. Maar binnen de tijdslimiet binnen zijn hรฉ.